| |     ћирилица | latinica  
Home
Kryetarja e Ansamblesë Popullore të Republikës së Serbisë Maja Gojković në vizitën zyrtare në Shqipëri

Kryetarja e Ansamblesë Popullore të Serbisë, Maja Gojković zhvilloi një vizitë zyrtare në Shqiperi më datë 4-5 Mars 2015, me ftesën e Kryetarit të Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta. Pas bisedimëve është mbajtur konferenca e përbashkët shtypi me interesim te lartë. Kjo ishte vizita e parë e një kryetari të Ansamblesë Popullore të Serbisë në Shqipëri.

 

Kryetaren e Ansamblesë, Maja Gojković e kanë pritur gjatë vizitës dhe Presidenti i Shqiperisë, Bujar Nishani,

Kryetari i Qeverisë, Edi Rama,

si edhe Kryebashkiaku i Tiranës, Lulzim Basha.

 

 


Print version
News
Information to tender
Takimi trepalësh i Ministrave të Punëve të Jashtme të Serbisë, Italisë dhe Shqipërisë në Tiranë, më 20 Janar
Ministri i Minierave dhe Energjitikës mori pjesë në Këshillin Ministror të Komunitetit Energjitik në Tiranë më 16 tetor 2015
Ministri i Arsimit, Shkences dhe Zhvillimit Teknologjik me nje grup studentësh dhe nxënësish nga Serbia qendroi në Shqipëri nga 7-9 tetor 2015
Vizita zyrtare e Kryetarit të Qeverisë së Republikës së Serbisë Aleksandar Vučić në Shqipëri
Pjesëmarrja e Nënkryetarit të parë të Qeverisë dhe Ministrit e Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë Ivica Dačić në takimet në Tiranë
Pjesëmarrja e Ministrit të Punëve të Brendshme Dr. Nebojša Stefanović në Samitin Rajonal kundër ekstremizmit të dhunshëm në Tiranë
Kryetarja e Ansamblesë Popullore të Republikës së Serbisë Maja Gojković në vizitën zyrtare në Shqipëri
Vizita e Nënkryetares së Qeverisë dhe Ministres së Ndërtimit, Transportit dhe Infrastrukturës së Republikës së Serbisë Prof. Dr. Zorana Mihajlović
Vizita e Delegacionit të Këshillit për diasporën dhe serbët në rajon, të Ansamblesë Popullore të Republikës së Serbisë
Takimi i Ministrave të Arsimit
Vizita e Shenjtërisë së Tij Patriarku serb Zoti Irinej
Heqja e vizave për shtetasit e Katarit, Kuvajtit, Omanit dhe Bahreinit
No visa required for travel to Serbia for citiyezen of Qatar, Kuwait, Oman and bahrein
Floods in Serbia - General information on humanitarian donations in goods
Permbytjet ne Serbi - Informacion i pergjitshshem mbi donacionet humanitare ne mallra
Floods in Serbia - Condolences book
Floods in Serbia - collecting financial aid and grants
Euro-Atlantic Conference of Parliament Speakers of Western Balkan Countries - meeting Stefanović-Meta
MRKIC: PRAGMATIC RELATIONS WITH ALBANIA ON EU PATH
Official State Program for Aniversary celebration "Edict of Milan 313 - 2013", Serbia
News - Archive