| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

 

Радно време
Понедељак - петак: 8:30 – 16:30 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама): 10:00 - 12:00 часова

Празници

Адреса
Амбасада Републике Србије
Rr. Donika Kastrioti 9/1
Тирана
Република Албанија

Телефон: +355-4-2223-042 Локација/Мапа
Телефон: +355-4-2232-091 Конзуларна надлежност
Факс:       +355-4-2232-089 Почасни конзули
E-mail: ambatira@icc-al.org  
web: www.tirana.mfa.gov.rs  

 


 
 
 
Конкурси за суфинансирање пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и дијаспоре и матичне државе и Срба у региону

Обавештавамо Удружења српске националне мањине у Републици Албанији да је Управа за дијаспору и Србе у региону МСП Р. Србије расписала конкурс за суфинансирање пројеката који доприносе очувању и јачању веза матичне државе и Срба у региону, и матичне државе и дијаспоре. Конкурси су отворени од 13 марта до 1 априла а све информације доступне су на линку:

http:// www.dijaspora.gov.rs/uprava-za-dijasporu-konkursi/


Учешће на Завршној конференцији пројекта „Активна омладина у Албанији и Србији заједно за социјалну инклузију“ у Куксу, 27.фебрура

На позив организација Помоћ деци у Србији и Partnerë për Fëmijët у Албанији, амбасадор М.Зарић је учествовао у Куксу на Завршној конференцији пројекта „Активна омладина у Албанији и Србији заједно за социјалну инклузију“. У том пројекту који је трајао 9 месеци, а финансирала га је Регионална канцеларија за сарадњу младих, били су ангажовани млади из Врања, Бујановца, Бицаја и Кукса.

Oпширније...
Пријем поводом Дана државности Републике Србије 18. фебруара 2019

Поводом Дана државности Републике Србије, Амбасада у Тирани приредила је 18. фебруара, пријем у престижном Хотелу Тирана интернешнал коме је присуствовало преко 300 гостију, угледних личности представника јавног, културног, пословног, политичког живота и дипломатског кора Албаније. Позиву су се одазвали и поглавари цркава и верских заједница као и председници и активисти сва четири удружења српске националне мањине у Албанији.

Oпширније...
Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова