| |     ћирилица | latinica  
Home
DIGITAL CONTENTS – SERBIAN CULTURAL INSTITUTIONS 2020

DIGITAL CONTENTS – SERBIAN CULTURAL INSTITUTIONS 2020

In order to safer overcome the social situacion due to COVID-19 epidemic, and to facilitate access to cultural contents to the citiyens of Serbia, as well as to users form other countries, the Ministry of Culture and Media of the Republic of Serbia offered a large scale of programs of National Cultural Institutions available in digital format (virtual tours, digital audio and video materials, photos, texts, 3D scanned objects, etc.) in different languages.

The official Site of the Ministry of Culture of Serbia:

http://www.kultura.gov.rs/en/

SERBIAN FILMS (disponible on-line / feature-length films)

1. Next to me (Pored mene, 2015), Stevan Filipović, (drama, 110 minutes)

https://www.fcs.rs/en/films/film-database/?page=film&id=1314

Link: https://www.youtube.com/watch?v=hpKAFB9QUZc

2. Skinninig (Šišanje, 2010), Stevan Filipović, (drama, 98 minutes)

https://www.fcs.rs/en/films/film-database/?page=film&id=169

Link: https://www.youtube.com/watch?v=tsH6IRftCEI

3. Sheitans Warrior (Šejtanov ratnik, 2006), Stevan Filipović, (fantastic comedy, 94 minutes)

https://www.fcs.rs/en/films/film-database/?page=film&id=152

Link: https://www.youtube.com/watch?v=IgxT0TmisxE


Print version
News
Korona Virus-Hyrje në Republikën e Serbisë
Korona Virus -Udhëtim nga Republika e Serbisë në Republikën e Shqipërisë
Covid19 – Travel Advisory
Njoftim Për votimin në zgjedhjet parlamentare në Republikën e Serbisë për vitin 2020
DIGITAL CONTENTS – SERBIAN CULTURAL INSTITUTIONS 2020
КОРОНА ВИРУС - COVID 19
Vizita e Ministrit të Bujqësisë, Pyjeve dhe Manaxhimit të Ujrave Branislav Nedimović në Shqipëri, më 6 Mars 2018
Pritja me rastin e Festës Kombëtare të Republikës së Serbisë më 15 Shkurt 2018
Pritja e Vitit të Ri të Presidentit të Republikës Ilir Meta për Krerët e Misioneve Diplomatike në Republikën e Shqipërisë, 18 Janar 2018
Konsultime konsullore të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë dhe Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, në nivelin e ndihmësit të ministrit, janë mbajtur në Tiranë, më 18 Janar 2018.
Takimi i Vitit të Ri i Kryeministrit Edi Rama për Misionet Diplomatike në Republikën e Shqipërisë, më 13 dhjetor 2017
Pjesëmarrja e Minisrit të Ekonomisë së Serbisë Goran Knežević, në seancën e parë të përgjithshme të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Serbi në Tiranë, më 25. nëntor 2017.
Pjesëmarrja e Ministrit të Administratës Shtetërore dhe Vetëqeverisjes Lokale Branko Ružić në mbledhjen e Ministrave ReSPA në Tiranë, më 6 nëntor 2017.
Pjesëmarrja e Ministres Ana Brnabić në Konferencën Rajonale ReSPA në Tiranë më 18 Maj 2017
Vanja Udovičić, Ministër i Rinisë dhe Sportit në Tiranë, më 08. Dhjetor 2016.
Vladan Vukosavljević, Ministër i Kulturës dhe Informimit në Tiranë më 22 Shkurt 2017
Information to tender
Takimi trepalësh i Ministrave të Punëve të Jashtme të Serbisë, Italisë dhe Shqipërisë në Tiranë, më 20 Janar
Ministri i Minierave dhe Energjitikës mori pjesë në Këshillin Ministror të Komunitetit Energjitik në Tiranë më 16 tetor 2015
Ministri i Arsimit, Shkences dhe Zhvillimit Teknologjik me nje grup studentësh dhe nxënësish nga Serbia qendroi në Shqipëri nga 7-9 tetor 2015
Vizita zyrtare e Kryetarit të Qeverisë së Republikës së Serbisë Aleksandar Vučić në Shqipëri
Pjesëmarrja e Nënkryetarit të parë të Qeverisë dhe Ministrit e Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë Ivica Dačić në takimet në Tiranë
Pjesëmarrja e Ministrit të Punëve të Brendshme Dr. Nebojša Stefanović në Samitin Rajonal kundër ekstremizmit të dhunshëm në Tiranë
News - Archive