| |     ћирилица | latinica  
Home
Pritja me rastin e Festës Kombëtare të Republikës së Serbisë më 15 Shkurt 2018

Në pritjen që kemi organizuar me rastin e Festës Kombëtare të Republikës së Serbisë më 15 shkurt në hotel “Tirana Internacional” ishin të pranishëm rreth 300 mysafirë të huaj dhe vendas, ndër të cilat ishin të gjithë ambasadorët dhe të ngarkuarit me punë dhe atashetë ushtarakë, numër i madh i diplomatëve, përfaqësuesit e organizatave ndërkombëtare dhe drejtuesit e Zyrës rajonale për bashkëpunimin e të rinjve dhe Fondit për Ballkanin Perëndimor me bashkëpunëtorët. Nga të ftuarit vendas ishin zëvendësministrat e Punëve të Jashtme, dhe Arsimit, Sportit dhe Rinisë, kryetarët e Komiteteve Shtetëror për Pakicat dhe për Fetë, këshilltarët diplomatik dhe ekonomik të Presidentit të Republikës, drejtori i Protokolit Shtetëror, Avokati i Popullit, Drejtor i Agjencisë Kombëtare për Turizëm, drejtorët nga disa Ministri, Nënkryetari i Bashkisë Durrës, disa konsuj nderi etj.
 

Ishin edhe disa deputete të partive opozitare dhe politikanë, duke përfshirë edhe Kryetaren e Lëvizjes Socialiste për Integrim dhe bashkëshorte e kreut të shtetit, kreun e grupit parlamentar të Partisë Demokratike, Zëvendëskryetarin e Komisionit parlamentar për Punët e Jashtme, Kryetarin e Partisë për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut, si edhe Kryetarin e Partisë Demokracia Sociale, katër ish ministra të Punëve të Jashtme dhe ministra të tjera.

Përveç Rektorit të Universitetit të Tiranës, drejtorëve të instituteve më të shquara nga fusha e politikës së jashtme dhe të brendshme, disa profesorë të Universitetit, ishin të pranishëm edhe përfaqësuesit e komuniteteve fetare, disa pronarë të mediave dhe gazetarë dhe kryetarët e të tri shoqatave të pakicës serbe me disa anëtarë më aktiv.

Veçanërisht e rëndësishme ishte prania e mysafirëve të shquar nga bota e biznesit, duke përfshirë kryetaren e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë së Shqipërisë, kryetarët e Shoqatave të investitorëve dhe bankave të huaja, Shoqatave të kompanive greke, si dhe disa pronarë të kompanive private.

Pritja është mbajtur në falenderim të donacionit të Dhomës ekonomike të Serbisë. 


Print version
News
KORONA VIRUS - COVID 19
Njoftim Për votimin në zgjedhjet parlamentare në Republikën e Serbisë për vitin 2020
Vizita e Ministrit të Bujqësisë, Pyjeve dhe Manaxhimit të Ujrave Branislav Nedimović në Shqipëri, më 6 Mars 2018
Pritja me rastin e Festës Kombëtare të Republikës së Serbisë më 15 Shkurt 2018
Pritja e Vitit të Ri të Presidentit të Republikës Ilir Meta për Krerët e Misioneve Diplomatike në Republikën e Shqipërisë, 18 Janar 2018
Konsultime konsullore të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë dhe Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, në nivelin e ndihmësit të ministrit, janë mbajtur në Tiranë, më 18 Janar 2018.
Takimi i Vitit të Ri i Kryeministrit Edi Rama për Misionet Diplomatike në Republikën e Shqipërisë, më 13 dhjetor 2017
Pjesëmarrja e Minisrit të Ekonomisë së Serbisë Goran Knežević, në seancën e parë të përgjithshme të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Serbi në Tiranë, më 25. nëntor 2017.
Pjesëmarrja e Ministrit të Administratës Shtetërore dhe Vetëqeverisjes Lokale Branko Ružić në mbledhjen e Ministrave ReSPA në Tiranë, më 6 nëntor 2017.
Pjesëmarrja e Ministres Ana Brnabić në Konferencën Rajonale ReSPA në Tiranë më 18 Maj 2017
Vanja Udovičić, Ministër i Rinisë dhe Sportit në Tiranë, më 08. Dhjetor 2016.
Vladan Vukosavljević, Ministër i Kulturës dhe Informimit në Tiranë më 22 Shkurt 2017
Information to tender
Takimi trepalësh i Ministrave të Punëve të Jashtme të Serbisë, Italisë dhe Shqipërisë në Tiranë, më 20 Janar
Ministri i Minierave dhe Energjitikës mori pjesë në Këshillin Ministror të Komunitetit Energjitik në Tiranë më 16 tetor 2015
Ministri i Arsimit, Shkences dhe Zhvillimit Teknologjik me nje grup studentësh dhe nxënësish nga Serbia qendroi në Shqipëri nga 7-9 tetor 2015
Vizita zyrtare e Kryetarit të Qeverisë së Republikës së Serbisë Aleksandar Vučić në Shqipëri
Pjesëmarrja e Nënkryetarit të parë të Qeverisë dhe Ministrit e Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë Ivica Dačić në takimet në Tiranë
Pjesëmarrja e Ministrit të Punëve të Brendshme Dr. Nebojša Stefanović në Samitin Rajonal kundër ekstremizmit të dhunshëm në Tiranë
Kryetarja e Ansamblesë Popullore të Republikës së Serbisë Maja Gojković në vizitën zyrtare në Shqipëri
Vizita e Nënkryetares së Qeverisë dhe Ministres së Ndërtimit, Transportit dhe Infrastrukturës së Republikës së Serbisë Prof. Dr. Zorana Mihajlović
Vizita e Delegacionit të Këshillit për diasporën dhe serbët në rajon, të Ansamblesë Popullore të Republikës së Serbisë
Takimi i Ministrave të Arsimit
Vizita e Shenjtërisë së Tij Patriarku serb Zoti Irinej
Heqja e vizave për shtetasit e Katarit, Kuvajtit, Omanit dhe Bahreinit
No visa required for travel to Serbia for citiyezen of Qatar, Kuwait, Oman and bahrein
Floods in Serbia - General information on humanitarian donations in goods
Permbytjet ne Serbi - Informacion i pergjitshshem mbi donacionet humanitare ne mallra
Floods in Serbia - Condolences book
Floods in Serbia - collecting financial aid and grants
Euro-Atlantic Conference of Parliament Speakers of Western Balkan Countries - meeting Stefanović-Meta
MRKIC: PRAGMATIC RELATIONS WITH ALBANIA ON EU PATH
Official State Program for Aniversary celebration "Edict of Milan 313 - 2013", Serbia
News - Archive