| |     ћирилица | latinica  
Home
Ministri i Minierave dhe Energjitikës mori pjesë në Këshillin Ministror të Komunitetit Energjitik në Tiranë më 16 tetor 2015

Ministri i Minierave dhe Energjitikës Aleksandar Antić mori pjesë në Këshillin Ministror të Komunitetit Energjitik në Tiranë më 16 tetor 2015. Me këtë rast, Sekretariati i Komunitetit Energjitik dhe përfaqësuesit e Komisionit Evropian konstatuan që Serbia ka bërë më shumë nga të gjitha anëtaret për çështjen e përshtatjes së regulativës më legjislacionin e BE-së, që është më e avancuar në liberalizimin e tregut të energjisë elektrike dhe gazit, që është e vetmja që ka filluar krijimin e rezervave të detyrueshme të naftës dhe që nga të gjitha shtetet anëtare respekton në masën më të madhe të gjitha detyrimet kontraktuese. Në mbledhje u mor një vendim për pranimin e Direktives Evropiane të efikacitetit energjitik, gjë që do të krijojë një detyrim tek të gjitha vendet anëtare që të sillen shumë më të përgjegjshme ndaj energjisë dhe të realizojnë kursimet në objektet që janë në pronësi të qeverisë, si edhe në rrjetet e shpërndarjes.


Print version
News
Selaković: Serbia is actively involved in combating terrorism, radicalism and extremism
Statehood Day, the National holiday of the Republic of Serbia
Belgrade to get Centre for Fourth Industrial Revolution
NJOFTIM PËR VOTUESIT TË CILËT KANË VENDBANIM JASHTË VENDIT PËR USHTRIMIN E TË DREJTËS SË VOTËS NË REFERENDUMIN E REPUBLIKËS
“Open Balkans" one of Serbia’s main priorities
Cooperation initiative "Open Balkans"
Address of the President of the Republic of Serbia at the United Nations climate change conference COP26 held in Glasgow
Selaković in UNSC: Dialogue and the implementation of the agreements reached are the only right way to resolve all open issues
The Ambassador of the Republic of Serbia in Tirana, Slobodan Vukčević, handed over his credentials to the President of the Republic of Albania, Ilir Meta , and after the appropriate ceremony, he formally took over the duty of Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary.
President Vučić visits the Republic of Slovenia
Selaković in New York with 28 foreign ministers on economic successes of Serbia and K&M situation
Telephone conversation of President Vučić and General Secretary of NATO
Pristina seriously jeopardised regional stability
Prime Minister Brnabic at Global COVID-19 summit organised by White House
Meeting of the Chancellor of Germany with the leaders of the Western Balkans in Tirana
Marking the Remembrance Day of all Serbs who died and were expelled in the armed operation "Storm"
President Vučić visits Skopje
President Vučić: We have decided – our goal is the EU, but China is an important partner
Serbia has achieved great success in the field of digitalization
President Vučić participates in the Mini Schengen conference
Serbia strongly supports Berlin Process
Continuation of European integration along cooperation with countries of region
Selakovic: Cooperation and good-neighbourly relations are in the general interest of the entire region
Austria-Western Balkans Summit in Vienna without concrete agreements
Meetings in Antalya successful for Serbia
Western Balkans Summit in Tirana, 10 June 2021
Address by the President of the Republic of Serbia at the session of the United Nations Security Council
Minister Selaković presented the new e-Consulate service
Selakovic: Serbia demonstrated that solidarity does not solely have to be the privilege of the rich
President Vučić met via video link with representatives of the IMF delegation
Meeting with the World Health Organization Regional Director for Europe
WHO describes immunisation process in Serbia as impressive
Selakovic: Political extremism of Albanians in Kosovo and Metohija is becoming stronger
Selakovic: Pristina persists in its campaign of hatred against the Serbian people
Marking the Day of Remembrance of the victims of the NATO aggression
Commemorating Remembrance Day of 17 March 2004 - Pogrom in Kosovo and Metohija
Republic of Serbia in the "Month of Francophonie"
Selakovic: Fight against all forms of crime is a priority of the Serbian Government
Metropolitan Porfirije of Zagreb and Ljubljana elected as the new Patriarch of Serbia
President Vucic: Serbia is ready for dialogue on Kosovo and Metohija, but will refuse being humiliated
Minister Selakovic: We do not respond to provocations, we want peace in the region
Minister Selaković: Serbia is committed to the values of the Adriatic and Ionian Initiative
Minister Selakovic speaks for Politika: The year of rejuvenation of Serbian diplomacy
NJOFTIM I RËNDËSISHËM
President Vucic: Serbia is the first in Europe in terms of growth
Every Serb in the diaspora is potentially a lobbyist
Minister Selakovic: New ambassadors will be appointed this year, but the goals remain the same
New Year's greetings from the Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Serbia
President Vucic: Serbia to remain on the course of a winning policy of stability
Serbian Prime Minister the first PM in Europe to receive a Covid-19 vaccine
STATEMENT BY THE MINISTRY OF FOREIGN AFFAIRS
President meets the ambassadors of the EU member states accredited to Serbia and the head of the European Union Delegation
Vendimi me të cilën mundësohet shtetasve të Republikës së Shqipërisë hyrje në territorin e Republikës së Serbisë pa dokument udhëtimi (Pasaportë).
Guide through the measures to support the development of innovative economy / Serbia-Emerging tech development hub
Korona Virus -Udhëtim nga Republika e Serbisë në Republikën e Shqipërisë
Njoftim Për votimin në zgjedhjet parlamentare në Republikën e Serbisë për vitin 2020
DIGITAL CONTENTS – SERBIAN CULTURAL INSTITUTIONS 2020
КОРОНА ВИРУС - COVID 19
Vizita e Ministrit të Bujqësisë, Pyjeve dhe Manaxhimit të Ujrave Branislav Nedimović në Shqipëri, më 6 Mars 2018
Pritja me rastin e Festës Kombëtare të Republikës së Serbisë më 15 Shkurt 2018
Pritja e Vitit të Ri të Presidentit të Republikës Ilir Meta për Krerët e Misioneve Diplomatike në Republikën e Shqipërisë, 18 Janar 2018
Konsultime konsullore të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë dhe Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, në nivelin e ndihmësit të ministrit, janë mbajtur në Tiranë, më 18 Janar 2018.
Takimi i Vitit të Ri i Kryeministrit Edi Rama për Misionet Diplomatike në Republikën e Shqipërisë, më 13 dhjetor 2017
Pjesëmarrja e Minisrit të Ekonomisë së Serbisë Goran Knežević, në seancën e parë të përgjithshme të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Serbi në Tiranë, më 25. nëntor 2017.
Pjesëmarrja e Ministrit të Administratës Shtetërore dhe Vetëqeverisjes Lokale Branko Ružić në mbledhjen e Ministrave ReSPA në Tiranë, më 6 nëntor 2017.
Pjesëmarrja e Ministres Ana Brnabić në Konferencën Rajonale ReSPA në Tiranë më 18 Maj 2017
Vanja Udovičić, Ministër i Rinisë dhe Sportit në Tiranë, më 08. Dhjetor 2016.
Vladan Vukosavljević, Ministër i Kulturës dhe Informimit në Tiranë më 22 Shkurt 2017
Information to tender
Takimi trepalësh i Ministrave të Punëve të Jashtme të Serbisë, Italisë dhe Shqipërisë në Tiranë, më 20 Janar
Ministri i Minierave dhe Energjitikës mori pjesë në Këshillin Ministror të Komunitetit Energjitik në Tiranë më 16 tetor 2015
Ministri i Arsimit, Shkences dhe Zhvillimit Teknologjik me nje grup studentësh dhe nxënësish nga Serbia qendroi në Shqipëri nga 7-9 tetor 2015
Vizita zyrtare e Kryetarit të Qeverisë së Republikës së Serbisë Aleksandar Vučić në Shqipëri
Pjesëmarrja e Nënkryetarit të parë të Qeverisë dhe Ministrit e Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë Ivica Dačić në takimet në Tiranë
Pjesëmarrja e Ministrit të Punëve të Brendshme Dr. Nebojša Stefanović në Samitin Rajonal kundër ekstremizmit të dhunshëm në Tiranë
News - Archive