| |     ћирилица | latinica  
Home
Vizita zyrtare e Kryetarit të Qeverisë së Republikës së Serbisë Aleksandar Vučić në Shqipëri

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Serbisë Aleksandar Vučić qëndroi ne Tiranë më 27 dhe 28 Maj 2015 si Kryeministri i parë serb i cili ka ardhur në një vizitë zyrtare në Shqiperi.  Vizita filloi me pritjen zyrtare të organizuar me të gjitha nderet shteterore në Pallatin e Brigadave

vazhdoi me bisedën e Kryeministrit Aleksandar Vučić dhe Edi Ramës

dhe pastaj edhe të delegacioneve të të dyja vendeve.

Kryeministrat Vučić dhe Rama e kanë bërë të ditur përmbajtjen e bisedës në konferencën shumë e vizituar për gazetarët.

Vizita vazhdoi  me takimet e Kryeministrit Vučić me Kryetarin e Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta

dhe Presidentin e Shqipërisë, Bujar Nishani

si edhe me Kryebashkiakun e Tiranës, Lulzim Basha.

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Serbisë, Aleksandar Vučić mbaroi ditën e pare të vizitës në Tiranë me një takim me perfaqësuesit e shoqatave serbe në Shqipëri.

Ditën e dyte të vizitës zyrtare, Kryetari i Qeverisë së Republikës së Serbisë Aleksandar Vučić mori pjesë  në Forumin “Tirana Talks 2015 – Forumi Ekonomik i Vjenës” ku kishte një ekspozim shumë të

 

 

 

 

 


Print version
News
Pjesëmarrja e Ministres Ana Brnabić në Konferencën Rajonale ReSPA në Tiranë më 18 Maj 2017
Vanja Udovičić, Ministër i Rinisë dhe Sportit në Tiranë, më 08. Dhjetor 2016.
Vladan Vukosavljević, Ministër i Kulturës dhe Informimit në Tiranë më 22 Shkurt 2017
Information to tender
Takimi trepalësh i Ministrave të Punëve të Jashtme të Serbisë, Italisë dhe Shqipërisë në Tiranë, më 20 Janar
Ministri i Minierave dhe Energjitikës mori pjesë në Këshillin Ministror të Komunitetit Energjitik në Tiranë më 16 tetor 2015
Ministri i Arsimit, Shkences dhe Zhvillimit Teknologjik me nje grup studentësh dhe nxënësish nga Serbia qendroi në Shqipëri nga 7-9 tetor 2015
Vizita zyrtare e Kryetarit të Qeverisë së Republikës së Serbisë Aleksandar Vučić në Shqipëri
Pjesëmarrja e Nënkryetarit të parë të Qeverisë dhe Ministrit e Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë Ivica Dačić në takimet në Tiranë
Pjesëmarrja e Ministrit të Punëve të Brendshme Dr. Nebojša Stefanović në Samitin Rajonal kundër ekstremizmit të dhunshëm në Tiranë
Kryetarja e Ansamblesë Popullore të Republikës së Serbisë Maja Gojković në vizitën zyrtare në Shqipëri
Vizita e Nënkryetares së Qeverisë dhe Ministres së Ndërtimit, Transportit dhe Infrastrukturës së Republikës së Serbisë Prof. Dr. Zorana Mihajlović
Vizita e Delegacionit të Këshillit për diasporën dhe serbët në rajon, të Ansamblesë Popullore të Republikës së Serbisë
Takimi i Ministrave të Arsimit
Vizita e Shenjtërisë së Tij Patriarku serb Zoti Irinej
Heqja e vizave për shtetasit e Katarit, Kuvajtit, Omanit dhe Bahreinit
No visa required for travel to Serbia for citiyezen of Qatar, Kuwait, Oman and bahrein
Floods in Serbia - General information on humanitarian donations in goods
Permbytjet ne Serbi - Informacion i pergjitshshem mbi donacionet humanitare ne mallra
Floods in Serbia - Condolences book
Floods in Serbia - collecting financial aid and grants
Euro-Atlantic Conference of Parliament Speakers of Western Balkan Countries - meeting Stefanović-Meta
MRKIC: PRAGMATIC RELATIONS WITH ALBANIA ON EU PATH
Official State Program for Aniversary celebration "Edict of Milan 313 - 2013", Serbia
News - Archive