| |     ћирилица | latinica  
Home
Permbytjet ne Serbi - Informacion i pergjitshshem mbi donacionet humanitare ne mallra

PERMBYTJET NE SERBI
INFORMACION I PERGJITHSHEM
MBI DONACIONET HUMANITARE NE MALLRA

1. DONACIONET DUHET TE DERGOHEN NE ADRESEN E MEPOSHTEME:

KRYQI I KUQ I SERBISE
SIMINA 19, BEOGRAD
REPUBLIKA E SRBISE

2. PROCEDURA DOGANORE

PROCEDURA DOGANORE PER IMPORTIN E MALLRAVE HUMANITARE TE MBLEDHURA ESHTE LIBERALIZUAR MAKSIMALISHT. MALLRAT HUMANITARE TE CILAT IMPORTOHEN NE SERBI JANE PERJASHTUAR NGA PAGESAT E DOGANES DHE TAKSAT. TRANSPORTI I MALLRAVE HUMANITARE ESHTE PERJASHTUAR NGA REGJIMI I LEJEVE NDERKOMBETARE DHE BILATERALE DHE TAKSAT E RRUGES.

PERCAKTIMI I LLOJIT TE MALLRAVE HUMANITARE DUHET TE PLOTESOJNE KUSHTET E NEVOJSHME PER PERDORIM, (MJEKESOR, VETERINAR, EKOLOGJIK DHE FITOSANITAR). ME SHUME INFORMACION MBI KUSHTET, DONATORET E MUNDSHEM MUND TE GJEJNE DUKE KONTAKTUAR DIREKT PERSONAT KOPETENT NE MINISTRINE E SHENDETESISE SE REPUBLIKES SE SERBISE DHE NE KRYQIN E KUQ TE REPUBLIKES SE SERBISE:

MINISTRIA E SHENDETESISE
Z. ALEKSANDAR RANKOVIĆ
e-mail: aleksandar.rankovic@zdravlje.gov.rs
tel: 00381 11 361 4890
cell. 00381 64 616 3321

KRYQI I KUQ
DREJTORI I DEPARTAMENTIT NDERKOMBETAR
Z. LJUBOMIR MILADINOVIĆ
e.mail: ljubomir@redcross.org.rs,  indep@redcross.org.rs
tel: 00381 11 328 10 86, 303 21 19/ ext.217
fax: 00381 11 262 28 30


ME QELLIM PERSHPEJTIMIN E KONTROLLIT FITOSANITAR NE KUFI, DONATORET TE CILET DERGOJNE USHQIM ME DASHAMIRESI JANE TE LUTUR QE TE PAKETOJNE NE MENYRE TE NDARE USHQIMIN ME PREJARDHJE SHTAZORE NGA USHQIMI ME PREJARDHJE BIMORE DHE SAKTESISHT TE CILESOJNE PESHEN E GJITHSECILIT.

3. DOKUMENTET E NEVOJSHME

VERTETIM MBI DONACIONIN TE CILIN E LESHON DHE NOTERIZON AMBASADA E REPUBLIKES SE SERBISE. PJESE PERBERESE E VERTETIMIT ESHTE DEKLARATA ME LISTEN E MALLIT TE CILIN DONATORI E DERGON NE REPUBLIKEN E SERBISE SI NDIHME HUMANITARE. FORMULARI I VERTETIMIT MUND TE MERRET NE ZYREN KONSULLORE TE AMBASADES SE REPUBLIKES SE SERBISE.

4. INFORMACIONE TE TJERA TE NEVOJSHME

DATA E NISJES SE DERGESES
NUMRI I TARGES SE MJETIT TE TRANSPORTIT
EMRAT DHE NUMRAT E DOKUMENTAVE TE UDHETIMIT TE SHOFERIT DHE TE PERSONAVE SHOQERUES


Print version
News
Vizita e Ministrit të Bujqësisë, Pyjeve dhe Manaxhimit të Ujrave Branislav Nedimović në Shqipëri, më 6 Mars 2018
Pritja me rastin e Festës Kombëtare të Republikës së Serbisë më 15 Shkurt 2018
Pritja e Vitit të Ri të Presidentit të Republikës Ilir Meta për Krerët e Misioneve Diplomatike në Republikën e Shqipërisë, 18 Janar 2018
Konsultime konsullore të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë dhe Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, në nivelin e ndihmësit të ministrit, janë mbajtur në Tiranë, më 18 Janar 2018.
Takimi i Vitit të Ri i Kryeministrit Edi Rama për Misionet Diplomatike në Republikën e Shqipërisë, më 13 dhjetor 2017
Pjesëmarrja e Minisrit të Ekonomisë së Serbisë Goran Knežević, në seancën e parë të përgjithshme të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Serbi në Tiranë, më 25. nëntor 2017.
Pjesëmarrja e Ministrit të Administratës Shtetërore dhe Vetëqeverisjes Lokale Branko Ružić në mbledhjen e Ministrave ReSPA në Tiranë, më 6 nëntor 2017.
Pjesëmarrja e Ministres Ana Brnabić në Konferencën Rajonale ReSPA në Tiranë më 18 Maj 2017
Vanja Udovičić, Ministër i Rinisë dhe Sportit në Tiranë, më 08. Dhjetor 2016.
Vladan Vukosavljević, Ministër i Kulturës dhe Informimit në Tiranë më 22 Shkurt 2017
Information to tender
Takimi trepalësh i Ministrave të Punëve të Jashtme të Serbisë, Italisë dhe Shqipërisë në Tiranë, më 20 Janar
Ministri i Minierave dhe Energjitikës mori pjesë në Këshillin Ministror të Komunitetit Energjitik në Tiranë më 16 tetor 2015
Ministri i Arsimit, Shkences dhe Zhvillimit Teknologjik me nje grup studentësh dhe nxënësish nga Serbia qendroi në Shqipëri nga 7-9 tetor 2015
Vizita zyrtare e Kryetarit të Qeverisë së Republikës së Serbisë Aleksandar Vučić në Shqipëri
Pjesëmarrja e Nënkryetarit të parë të Qeverisë dhe Ministrit e Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë Ivica Dačić në takimet në Tiranë
Pjesëmarrja e Ministrit të Punëve të Brendshme Dr. Nebojša Stefanović në Samitin Rajonal kundër ekstremizmit të dhunshëm në Tiranë
Kryetarja e Ansamblesë Popullore të Republikës së Serbisë Maja Gojković në vizitën zyrtare në Shqipëri
Vizita e Nënkryetares së Qeverisë dhe Ministres së Ndërtimit, Transportit dhe Infrastrukturës së Republikës së Serbisë Prof. Dr. Zorana Mihajlović
Vizita e Delegacionit të Këshillit për diasporën dhe serbët në rajon, të Ansamblesë Popullore të Republikës së Serbisë
Takimi i Ministrave të Arsimit
Vizita e Shenjtërisë së Tij Patriarku serb Zoti Irinej
Heqja e vizave për shtetasit e Katarit, Kuvajtit, Omanit dhe Bahreinit
No visa required for travel to Serbia for citiyezen of Qatar, Kuwait, Oman and bahrein
Floods in Serbia - General information on humanitarian donations in goods
Permbytjet ne Serbi - Informacion i pergjitshshem mbi donacionet humanitare ne mallra
Floods in Serbia - Condolences book
Floods in Serbia - collecting financial aid and grants
Euro-Atlantic Conference of Parliament Speakers of Western Balkan Countries - meeting Stefanović-Meta
MRKIC: PRAGMATIC RELATIONS WITH ALBANIA ON EU PATH
Official State Program for Aniversary celebration "Edict of Milan 313 - 2013", Serbia
News - Archive