| |     ћирилица | latinica  
Home
Floods in Serbia - collecting financial aid and grants

23.05.2014.

1. PAYMENT INSTRUCTIONS – EUR

SWIFT MESSAGE FIN 103

FIELD 32A:                         VALUE DATE-CURRENCY-AMOUNT

FIELD 50K:                        ORDERING CUSTOMER

FIELD 56A:                        DEUTDEFFXXX
(intermediary)                   DEUTSCHE BANK AG, F/M
(korespodent banka)      TAUNUSANLAGE 12
(correspondent bank)     GERMANY

FIELD 57A:                         /DE20500700100935930800
(acc. with bank)                 NATIONAL BANK OF SERBIA (NARODNA BANKA SRBIJE)
(broj računa korespodent banke)  BEOGRAD, NEMANJINA 17
(correspondent bank account number) SERBIA
      

SWIFT                                    NBSRRSBG


FIELD 59:                              /RS35908504619019323080
(iban)                                     MINISTRY OF FINANCE (MINISTARSTVO FINANSIJA)
(beneficiary)                         TREASURY ADMINISTRATION (UPRAVA ZA TREZOR) 
                                                BEOGRAD, POP LUKINA 7-9,
                                                SERBIA

FIELD 70:                               DETAILS OF PAYMENT 

 

2. PAYMENT INSTRUCTIONS – USD

SWIFT MESSAGE FIN 103

FIELD 32A:                              VALUE DATE-CURRENCY-AMOUNT

FIELD 50K:                             ORDERING CUSTOMER

FIELD 56A:                              BKTRUS33XXX
(intermediary)                         DEUTSCHE BANK TRUST COMPANY AMERICAS
(korespodent banka)            NEW YORK, 60 WALL STREET
(correspondent bank)          UNITED STATES
     

FIELD 57A:                              /04415465

(broj računa korespodent banke)           NATIONAL BANK OF SERBIA (NARODNA BANKA SRBIJE)
(correspondent bank account number) BEOGRAD, NEMANJIA 17
(acc. with bank)                                           SERBIA
      

SWIFT :                                    NBSRRSBG


FIELD 59:                                /RS35908504619019323080
(iban)                                       MINISTRY OF FINANCE (MINISTARSTVO FINANSIJA)
(beneficiary)                           TREASURY ADMINISTRATION (UPRAVA ZA TREZOR)
                                                  BEOGRAD, POP LUKINA 7-9
                                                  SERBIA

FIELD 70:     DETAILS OF PAYMENT 

 

3. INSTRUKCIJA ZA PLAĆANJE U LJEKIMA

Račun otvoren kod “ALPHA BANK”, Tirana

Korisnik računa: EMBASSY OF THE REPUBLIC OF SERBIA

Broj računa: AL55902112090201230009940424


Print version
News
Vizita e Ministrit të Bujqësisë, Pyjeve dhe Manaxhimit të Ujrave Branislav Nedimović në Shqipëri, më 6 Mars 2018
Pritja me rastin e Festës Kombëtare të Republikës së Serbisë më 15 Shkurt 2018
Pritja e Vitit të Ri të Presidentit të Republikës Ilir Meta për Krerët e Misioneve Diplomatike në Republikën e Shqipërisë, 18 Janar 2018
Konsultime konsullore të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë dhe Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Republikës së Shqipërisë, në nivelin e ndihmësit të ministrit, janë mbajtur në Tiranë, më 18 Janar 2018.
Takimi i Vitit të Ri i Kryeministrit Edi Rama për Misionet Diplomatike në Republikën e Shqipërisë, më 13 dhjetor 2017
Pjesëmarrja e Minisrit të Ekonomisë së Serbisë Goran Knežević, në seancën e parë të përgjithshme të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Serbi në Tiranë, më 25. nëntor 2017.
Pjesëmarrja e Ministrit të Administratës Shtetërore dhe Vetëqeverisjes Lokale Branko Ružić në mbledhjen e Ministrave ReSPA në Tiranë, më 6 nëntor 2017.
Pjesëmarrja e Ministres Ana Brnabić në Konferencën Rajonale ReSPA në Tiranë më 18 Maj 2017
Vanja Udovičić, Ministër i Rinisë dhe Sportit në Tiranë, më 08. Dhjetor 2016.
Vladan Vukosavljević, Ministër i Kulturës dhe Informimit në Tiranë më 22 Shkurt 2017
Information to tender
Takimi trepalësh i Ministrave të Punëve të Jashtme të Serbisë, Italisë dhe Shqipërisë në Tiranë, më 20 Janar
Ministri i Minierave dhe Energjitikës mori pjesë në Këshillin Ministror të Komunitetit Energjitik në Tiranë më 16 tetor 2015
Ministri i Arsimit, Shkences dhe Zhvillimit Teknologjik me nje grup studentësh dhe nxënësish nga Serbia qendroi në Shqipëri nga 7-9 tetor 2015
Vizita zyrtare e Kryetarit të Qeverisë së Republikës së Serbisë Aleksandar Vučić në Shqipëri
Pjesëmarrja e Nënkryetarit të parë të Qeverisë dhe Ministrit e Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë Ivica Dačić në takimet në Tiranë
Pjesëmarrja e Ministrit të Punëve të Brendshme Dr. Nebojša Stefanović në Samitin Rajonal kundër ekstremizmit të dhunshëm në Tiranë
Kryetarja e Ansamblesë Popullore të Republikës së Serbisë Maja Gojković në vizitën zyrtare në Shqipëri
Vizita e Nënkryetares së Qeverisë dhe Ministres së Ndërtimit, Transportit dhe Infrastrukturës së Republikës së Serbisë Prof. Dr. Zorana Mihajlović
Vizita e Delegacionit të Këshillit për diasporën dhe serbët në rajon, të Ansamblesë Popullore të Republikës së Serbisë
Takimi i Ministrave të Arsimit
Vizita e Shenjtërisë së Tij Patriarku serb Zoti Irinej
Heqja e vizave për shtetasit e Katarit, Kuvajtit, Omanit dhe Bahreinit
No visa required for travel to Serbia for citiyezen of Qatar, Kuwait, Oman and bahrein
Floods in Serbia - General information on humanitarian donations in goods
Permbytjet ne Serbi - Informacion i pergjitshshem mbi donacionet humanitare ne mallra
Floods in Serbia - Condolences book
Floods in Serbia - collecting financial aid and grants
Euro-Atlantic Conference of Parliament Speakers of Western Balkan Countries - meeting Stefanović-Meta
MRKIC: PRAGMATIC RELATIONS WITH ALBANIA ON EU PATH
Official State Program for Aniversary celebration "Edict of Milan 313 - 2013", Serbia
News - Archive